Marketing megoldások vállalkozásodra szabva

Szeretnél nagyobb forgalmat, több bevételt? Jó lenne ha weboldalad a Google kereső első oldalán jelenne meg? Fordulj hozzánk! Akár keresőoptimalizálásról, akár online kampányok menedzseléséről van szó, ránk számíthatsz! Miután felvetted velünk a kapcsolatot, ingyenes elemzést és árajánlatot adunk. Sőt, amennyiben szükséges, személyes konzultációra is van lehetőség, teljesen díjmentesen. Írj nekünk még ma!

Keresőoptimalizálás

Megfelelő keresőoptimalizálással elérhetjük, hogy weboldalad akár a Google első találati oldalára kerüljön. Ehhez számos hatékony eszköz áll rendelkezésünkre, melyekkel kiváló eredményeket érhetünk el költséghatékonyan!

 • Blogposztok, cikkek írása
 • Off Page SEO (linképítés)
 • Technikai SEO
 • Facebook, Twitter, Linkedin oldalak kezelése
Fizetett hírdetések (PPC kampányok kezelése)

Fizetett kampányok

A Facebook és Adwords kampányokkal közvetlenül azokat érhetjük el, akik érdeklődnek a szolgáltatásaid, termékeid iránt, és akik beletartoznak a célcsoportodba. Vállaljuk ezek teljes körű, szakszerű létrehozását, kezelését, kiváló áron!

 • Google Adwords kampányok
 • Facebook kampányok
 • Versenytársak elemzése
 • Marketingtratégia kialakítása
 • Landing page készítése
E-mail marketing szolgáltatás

Hírlevél marketing

A hírlevél ma is rendkívül hatékony marketing eszköz, persze csak amennyiben jól alkalmazzuk. Segítünk megírni, létrehozni és kiküldeni a hírleveleket, hogy neked több időd maradjon a vállalkozásodra!

 • Hírlevelek megtervezése
 • Hírlevél szövegezés
 • Hírlevelek elkészítése, kiküldése
 • Statisztikák készítése
 • Tanácsadás

Gyakori kérdések marketing szolgáltatásainkról

Mennyibe kerül?

Kapcsolatfelvétel után megvizsgáljuk weboldalad, felmérjük a lehetőségeket, igényeket és rövid elemzést és árajánlatot készítünk. Mindezt teljesen ingyen! Szükség esetén akár személyes konzultációra is lehetőség van.Mennyi időt vesz igénybe a keresőoptimalizálás? 

A keresőoptimalizálás egy időigényesebb folyamat, amely során folyamatos munkával érjük a kívánt eredményt, amit azonban több tényező is befolyásolhat. A szakszerű keresőoptimalizálással kiváló eredményeket lehet elérni, ehhez azonban sokszor hónapok szükségesek. Így azonban biztos lehetsz benne, hogy weboldaladat nem fogja “megbüntetni” a Google, és nem fogja hátrébb sorolni a találati listán.Hogyan történik a fizetett kampányok menedzselése?

A fizetett kampányok elsősorban a Google Ads (régen Google Adwords), valamint a Facebook Ads, valamint LinkedIn kampányokat jelenti elsősorban. Ezek közül a legtöbb esetben a leghatékonyabbnak a Google Ads és Facebook kampányok bizonyulnak, azonban mielőtt elkészítenénk őket alapos kulcsszókutatás, és konkurencia elemzés is szükséges. Emellett pedig a célközönséget is minél alaposabban meg kell ismerni. Ezek alapján tudjuk meghatározni, hogy milyen kulcsszavakra érdemes a Google Ads hirdetéseket megírni, és hogyan szükséges optimalizálni a kampányt. A kampányok létrehozása után folyamatosan optimalizáljuk, nyomon követjük az eredményeket, és amennyiben szükséges, tovább módosítjuk, fejlesztjük azokat. Az eredményekről rendszeres kimutatást készítünk neked.Hogyan zajlik a hírlevél marketing?

A hírlevél marketing során az előzetes egyeztetés után felmérjük az igényeket, ezután pedig kidolgozzuk a tervet amivel a leghatékonyabban elérhetjük a célközönséget. A hírlevél kampányokat a jóváhagyás után elkészítjük, megszövegezzük, majd pedig kiküldjük. Szükség esetén akár a landing oldalakat is optimalizáljuk, vagy ha még nincsenek, akkor elkészítjük azokat. A hírlevél kampány eredményeiről a kampány végén statisztikát is készítünk számodra.Mi az első lépés?

Írj nekünk! Néhány mondatban írd meg nekünk igényeidet, és küldd el weboldalad linkjét. Rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Kapcsolat

Segítünk, hogy megvalósuljanak a terveid. Mondd el, mire van szükséged, kérj ajánlatot egyedi árazással!

Megeshet, hogy még nem tudsz, vagy nem értesz mindent szolgáltatásainkkal kapcsolatban, de emiatt ne aggódj, mindig segítünk.
Nézd meg Gyakran Ismétlődő Kérdések című oldalunkat, ahol a legtöbbször felmerülő kérdésekre adunk választ.

Keresd bátran ügyfélszolgálatunkat: küldj e-mailt (support@cloud.hu), vagy telefonálhatsz is (+36 1 700 40 30), munkatársaink várják megkeresésedet.