Népszerű és ingyen telepíthető tartalomkezelő rendszerek

Nem tudod melyik honlapmotort válaszd weboldaladhoz, vagy webshopodhoz? Segítünk! Az alábbi oldalon összegyűjtöttük a legnépszerűbb rendszereket, melyek közül bármelyiket kiválaszthatod tárhelycsomag rendelésnél, és rendszerünk ingyenesen, automatikusan telepíti.

Vállalati, vagy személyes weboldalakhoz, blogokhoz ajánljuk

WordPress tárhely
WordPress

Többek között könnyű kezelhetősége miatt lett méltán népszerű, így személyes weboldalakhoz is ideális, de sok kisvállalati oldalnak, és webshopnak is az alapját képezi. Sok százezer sablon és kiegészítő tartozik hozzá (pl. a webshopokhoz használható Woocommerce).

Megnézem a tárhelycsomagokat

Drupal tárhely
Drupal

A WordPresshez hasonlóan a Drupal is egy könnyen testreszabható, és kezelhető, nyílt forráskodú, ingyenes CMS rendszer. A Drupalt is számos weboldal használja, azonban alkalmazása némileg több előképzettséget igényel, mint a WordPress esetében.

Megnézem a tárhelycsomagokat

Joomla tárhely
Joomla

A Joomla rendszert habár kevesebben használják mint a WordPress-t, mégis az egyik legnépszerűbb, mivel nem szükséges hozzá programozói tudás. Számos kiegészítő és sablon tartozik hozzá, melyekkel egyszerűen személyre szabható a weboldalad.

Megnézem a tárhelycsomagokat

Webáruházakhoz ajánljuk

Magento tárhely
Magento

Az egyik legnépszerűbb webshop-honlapmotor a Magento, amit a világon rendkívül sok webáruház használ. Mivel tárhely és erőforrás igényes, ezért a Cloud Webtárhely Plus tárhelycsomagjainkat ajánljuk hozzá.

Megnézem a Cloud Webtárhely Plus csomagokat

Prestashop tárhely
Prestashop

A Magento-nál egyszerűbb, ingyenes webáruház-kezelő szoftver, de annál gyorsabb. Akár saját grafikai arculat is tervezhető hozzá, de sablonok segítségével is módosíthatod a kinézetét. Cloud Webtárhely tárhelyeinket ajánljuk hozzá.

Megnézem a Cloud Webtárhely csomagokat

Opencart tárhely
Opencart

Ingyenes, nagyon népszerű webáruház-kezelő szoftver, ami könnyen kezelhető, keresőbarát, és amely sokféle, akár 20 féle fizetési, és 8 szállítási modullal bővíthető. Az Opencart webshopokhoz a Cloud Webtárhelyet ajánljuk.

Megnézem a Cloud Webtárhely csomagokat