Cégünkről

EZIT logó

Informatikával 2001-ben kezdtünk el foglalkozni, még ASZA Bt. néven. Az évek során folyamatosan bővültek szolgáltatásaink és ügyfélkörünk is jelentősen megnőtt. Mivel EZIT márkanéven ismertek bennünket a legtöbben, 2011 óta a hivatalos cégnév is EZIT Kft. Cégünk 100%-ban magyar tulajdonban van, sok más versenytársunkkal ellentétben nálunk a profit egyetlen forintja sem hagyja el az országot.

Kezdetben informatikai szolgáltatásaink közé a domain regisztráció valamint a webtárhely szolgáltatás tartozott, később egyedi rendszergazdai felügyelettel bővítettük portfóliónkat.

2007-ben megnyitottuk az első szervertermünket 200 szerver kapacitással a növekvő szerver kiszolgálási igényekre reagálva, ezzel együtt szerver hosting és dedikált szerver bérlés szolgáltatást indítottunk. Ez a terem 1,5 év alatt telítődött ezért újabb beruházással egy 500 szerver kapacitású saját szolgáltatási terület építésébe fogtunk 2009-ben.

A szerver virtualizációval 2008-ban kezdtünk el foglalkozni, mely technológia mostani szemmel akkoriban még gyerekcipőben járt. Ekkoriban hagyományos VPS szolgáltatást kínáltunk.

2011-ben hosszú előkészítő munka után indítottuk az első publikus magyar cloud infrastruktúra szolgáltatást a cloud.hu márkanév alatt. Az infrastruktúra sikere miatt 2012-ben elindítottuk a második cloud zónát is, amit azóta folyamatosan bővítünk.

2013-ban indítottuk nagy teljesítményű cloud webtárhely szolgáltatásunkat.

2015-ben jelentősen megújítottuk és kibővítettük cloud hosting kínálatunkat. Az átalakítás célja, hogy a korábbi, főként nagyobb vállalati igényeihez igazodó szolgáltatások mellett a kisebbek számára is elérhető, az ő igényeikhez igazodó, de valódi felhő alapú hosting megoldásokat nyújtsunk.

További szolgáltatásainkat a www.ezit.hu oldalon találod meg.